Verstappen tevreden met vrijdag in Australië: 'We zitten er min of meer bij'

Max Verstappen lijkt tevreden na de eerste twee vrije trainingen in Australië. Hoewel hij in geen van beide sessies allebei de Ferrari"s wist te verslaan, denkt hij dat Red Bull Racing er dit weekend goed bij zit. Ook is hij tevreden met de wijzigingen aan Albert Park Street Circuit. Het circuit is sneller en kent minder hobbels, wat de coureur prettig vindt. Verstappen poogde in de tweede vrije training de snelste tijd van Charles Lecleraan te vallen, maar dit wilde uiteindelijk niet lukken. "Ik had in mijn laatste ronde een auto voor me, dat hielp niet", aldus de verklaring van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head