Verstappen vloekt over zijn auto: 'Auto stuurt gewoon niet in!'

Max Verstappen is met Red Bull wisselvallig begonnen aan het Grand Prix-weekend in Australië. Hoewel de Nederlander in de buurt van de Ferrari"s zat qua rondetijden in de tweede vrije training, is de Nederlander nog niet tevreden met de afstelling van zijn auto. Bovendien klaagde Nederlander steen en been via de boordradio over het gedrag van zijn auto op de baan. Verstappen is nog niet tevreden met de prestaties van zijn Red Bull-auto tijdens de eerste twee vrije trainingen van de Grand Prix in Australië. De Nederlander klaagde in de tweede training meermaals over de boordradio over het missen van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head