Verstappen zet driekwart van zijn polepositions om in een zege en laat daarmee F1-legendes achter zich

De coureurs in de Formule 1 vieren sommige polepositions alsof het overwinningen zijn. Op sommige circuits is het haast onmogelijk om een start vanaf de eerste startplek niet om te zetten in een zege, maar er kunnen op de zondag nog altijd verschillende dingen fout gaan. De meeste coureurs weten dan ook niet honderd procent van hun polepositions om te zetten in een overwinning. Max Verstappen staat echter wel heel erg hoog op de lijst. Verstappen is in zijn Formule 1-carrière twintig keer vanaf poleposition gestart. Het duurde echter wel een tijdje voordat de coureur van Red Bull Racing voor…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head