Verstappen zette snelste tijd niet bewust neer: 'Niemand gaat momenteel volle bak'

Max Verstappen wist op de laatste testdag in Bahrein de snelste tijd te noteren, namelijk een 1:31.720. Volgens de Nederlander was het niet een bewuste keuze om bovenaan het klassement te eindigen. Daarmee wil Verstappen vooral aangeven dat er nog meer in zit, wat voor Red Bull Racing goede hoop geeft voor de aankomende Grand Prix van Bahrein, die al over een week van start gaat. "Het is gewoon de natuurlijke progressie van de dag", begint Verstappen na afloop van de laatste testdag tegenover zijn eigen website. "Ik probeerde gewoon de verschillende compounds uit en de focus daarbij lag op…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head