Veteranen in het vak en zij die net aan de macht zijn gekomen: hoe staat het ervoor met de F1-teambazen?

De winterstop tussen het 2022-seizoen en het 2023-seizoen, die overigens nog niet voorbij is, was dit keer geen stoelendans voor de rijders, maar voor de teambazen. Andreas Seidl kondigde aan te vertrekken bij McLaren om een rol als CEO bij Sauber op zich te nemen. Mattia Binotto moest bij Ferrari plaatsmaken voor FrédériVasseur. Ook Jost Capito nam afscheid, hij maakte bekend Williams te verlaten. Ondertussen zitten Christian Horner en Toto Wolff al jaren op de tronen van hun teams. F1Maximaal zet de zaken betreffende de teambazen op een rijtje. Het is vrij gebruikelijk dat dingen binnen de teams veranderen voorafgaand…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head