Vettel doet boekje open over Mercedes-mogelijkheid: 'Mijn focus lag bij Ferrari'

Sebastian Vettel laat weten dat er gesprekken zijn geweest tussen hem en Mercedes. Dat gebeurde aan het einde van 2016, nadat Nico Rosberg zijn eerste titel won en toen aangaf te stoppen met de Formule 1. Mercedes had toen een nieuwe coureur nodig naast zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton. De Duitser had echter zijn focus gericht op Ferrari, waar hij op dat moment net zijn tweede jaar achter de rug had. In 2014 pakte Mercedes met Hamilton de eerste titel van het hybridetijdperk van de koningsklasse, na de dominante seizoenen van Vettel en Red Bull Racing. Voor het 2015-seizoen stapte de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head