Vettel kritisch op opvoeding Verstappen: 'Onze jeugd is fundamenteel'

Jos Verstappen was keihard tegen zijn zoon Max Verstappen om van hem een racester te maken. Sebastian Vettel zet vraagtekens bij de manier waarop Verstappen senior de Nederlander heeft opgevoed. De Duitser, die zelf vader is van drie kinderen, geeft aan dat de jeugd fundamenteel is. Volgens Vettel is je jeugd belangrijk, omdat het je vormt in wie je later bent en hoe je met dingen omgaat. Het is algemeen bekend dat Verstappen senior het zijn zoon niet gemakkelijk maakte. Zijn harde opvoeding moest ervoor zorgen dat de huidig wereldkampioen een betere Formule 1-Carrière zou hebben dan hij zelf had…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head