Vettel wijst niet specifiek naar F1-fans in Oostenrijk: 'Slecht gedrag was er altijd al'

Sebastian Vettel denkt dat de Grand Prix van Oostenrijk 2022 niet het eerste evenement was waarbij Formule 1-fans zich misdroegen. Vanuit Spielberg kwamen er diverse berichten naar voren over homofobie en aanranding, en volgens de Aston Martin-coureur zou dit al jaren aan de gang kunnen zijn. Wat hij fijn vindt, is dat men zich hier nu tegen uitspreekt, en daarmee verantwoordelijken aanspoort om het probleem aan te pakken. "Ik denk dat het slechte gedrag er altijd al was, en ik denk dat dat op geen enkel moment juist was, of nu juist is", laat de Heppenheimer weten in gesprek met…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head