Voorbeschouwing GP Hongarije | Zijn onweersbuiten dit keer de boosdoener voor Ferrari?

Komend weekend mogen we nog één keer genieten van een Formule 1-Grand Prix, voor we de klassieke zomerstop ingaan. De Grand Prix van Hongarije staat voor de deur en dat betekent alweer het dertiende raceweekend van het jaar. Waarom is de Hungaroring een echt Ferrari-circuit en hoeveel kans maakt Max Verstappen? Je leest het in de voorbeschouwing van F1Maximaal.nl. Dat de Hongaarse Grand Prix een historisch evenement is, valt niet te ontkennen. In 1936 werd voor het eerst een Grand Prix georganiseerd in het Oost-Europese land en bovendien vond in 1986 de eerste Grand Prix achter het IJzere Gordijn plaats…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head