Voormalig sportief directeur: 'Ferrari is de grote onbekende voor 2023'

Cesare Fiorio, voormalig sportief directeur van Ferrari, denkt dat Ferrari de grote onbekende is voor het 2023-seizoen. De Italiaanse renstal heeft met FrédériVasseur een nieuwe teambaas nadat Mattia Binotto besloot te vertrekken. Bovendien beschikt Ferrari over een uitstekende rijdersduo, waarbij het de vraag is of slechts één coureur of beide rijders kans gaan maken om te strijden om de wereldtitel. De sportief directeur is in ieder geval van mening dat Binotto niet per se had hoeven vertrekken bij Ferrari. "Binotto was een geweldige ingenieur en hij van de Ferrari de beste auto van het veld gemaakt", zegt Fiorio in gesprek…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head