Vowles over probleem van Williams: 'Ze hadden pijn, maar werden jaar na jaar niet beter'

James Vowles, voormalig hoofdstrateeg van Mercedes en vanaf februari teambaas van Williams, vertelt over zijn verwachtingen bij zijn nieuwe team. De ingenieur heeft al veel ervaring bij het team dat eerst onder de naam BAR opereerde en later bekend stond als Honda, Brawn GP en uiteindelijk Mercedes. Daar kende Vowles al vele successen en dat hoopt hij bij Williams te kunnen herhalen, want daar neemt hij de taken van voormalig teambaas Jost Capito over. De gloriejaren van Williams zijn ondertussen al enige tijd geleden en de afgelopen seizoenen rijdt het team voornamelijk aan de achterkant van het veld. Wat precies…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head