Vowles van Mercedes naar Williams; gaat hij ervaring op doen als troonopvolger van Wolff?

Met de bekendmaking van de overstap van James Vowles naar Williams om daar als teambaas aan de slag te gaan verliest Mercedes een belangrijke topman. Binnen Mercedes waren de mogelijkheden om door te groeien nauwelijks meer aanwezig met Toto Wolff aan het roer, en dus is de Brit het buiten de deur gaan zoeken. Op het eerste oog lijkt het vertrek van Vowles dan ook een groot verlies voor Mercedes, maar mogelijk is het juist wel het ideale opstapje om op termijn Wolff op te volgen bij de Duitse renstal. Wie is Vowles en welke voor- en nadelen heeft zijn…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head