Vowles ziet groot potentieel, maar pleit voor verandering bij Williams: 'Samen groeien'

James Vowles voelt zich vereerd zichzelf de teambaas van Williams Racing te mogen noemen. De Brit kijkt enorm uit naar de uitdaging die hem te wachten staat, en ziet volop kansen om het team weer terug naar voren te leiden op de grid. De voormalig topman van Mercedes weet dat daarvoor wel de nodige veranderingen nodig zijn, en dus zullen er flinke aanpassingen in de cultuur vereist zijn. Ook eigenaar van Williams, Dorilton, laat weten verheugd te zijn met de komst van Vowles. Vowles vertelt tegenover de BBC dat hij verheugd is met zijn nieuwe stap. "Het is een eer…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head