Waarom Red Bulls dunne achtervleugel in Saoedi-Arabië een goed teken is voor Verstappen

Mark Hughes heeft goed nieuws voor Red Bull Racing-fans. Na een analyse van de prestaties van de Oostenrijkse renstal in Bahrein en Saoedi-Arabië komt hij tot de conclusie dat Red Bull óf de afstelling al helemaal op orde heeft, of dat het team met een flinke snelheidstoename kan komen in het huidige seizoen. In beide gevallen betekent dit dat Red Bull er aan het begin van 2022 heel erg goed voor staat. In de analyse van de Britse Formule 1-expert, te lezen bij Motorsport Magazine, richt hij zich vooral op het gebruik van de achtervleugel dit jaar. Net zoals in…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head