Wat doet die vreemde badkuipvorm in de sidepod van Ferrari?

Ferrari heeft met haar F1-75 een bolide getoond die uniek is. Bij elke onthulling staat de neutrale toeschouwer weer verrassingen te wachten in 2022, en bij de Italiaanse renstal zat deze verrassing hem vooral in de sidepods. Deze zijn zeer breed en vertonen aerodynamische eigenschappen die op het eerste gezicht wat weghebben van een badkuip. Wat poogt Ferrari met deze vorm te doen? Bij F1Maximaal.nl lichten we het toe. De analyse van de Ferrari-bolide ziet er significant anders uit dan die van de voorgaande onthulde auto"s. De reden hiervoor is dat de Ferrari eigenlijk aan de voorkant en achterkant wel…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head