Wat Jos Verstappen tegen Max zei na de titelzege in Abu Dhabi

Max Verstappen stelt dat zijn wereldtitel ook voor zijn familie heel erg veel betekent. Jarenlang werden er in huize Verstappen offers gemaakt om de kart- en racecarrière van de Nederlander op de rails te krijgen. Dat dat uiteindelijk geresulteerd heeft in een wereldtitel, acht Verstappen dan ook de kroon op het harde werk. Ook geeft hij bij CNN aan wat er door zijn hoofd spookte in die laatste ronde in Abu Dhabi. Na afloop van de laatste race van 2021 heeft Verstappen een goed feestje gevierd, waarna hij de beelden van de Grand Prix erbij pakte. "De eerste paar keer…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head