Webber: 'Coureurs die zeggen dat ze veel hebben opgegeven, vind ik echt pure onzin'

Voormalig Formule 1-coureur Mark Webber vindt uitspraken van coureurs over dat ze veel moesten opofferen voor de racen in de koningsklasse pure onzin. De sport brengt uiteraard veel druk met zich mee, maar volgens de Australiër is dat juist iets waardoor je gemotiveerd zou moeten worden om een stap verder te gaan. Webber reed zelf ook in de Formule 1 en hij ziet niet in waarom de sport niet fantastisch is om te beoefenen. "Laten we er niet omheen draaien, je krijgt een mooie som geld betaald om heel, heel fenomenaal werk te doen. En dat is geen last", begint…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head