Webber noemt Alpine-kritiek op Piastri onterecht: 'Oscar was juist het meest integer'

Mark Webber vindt het onterecht dat Alpine Oscar Piastri van een gebrek aan loyaliteit beticht. In een eerder stadium noemde Alpine teambaas Otmar Szafnauer de Australiër "niet integer" en voorspelde Alpine-CEO Laurent Rossi dat het voorval rondom zijn onverwachte overstap naar McLaren hem gedurende zijn carrière zal blijven achtervolgen. Webber is het hier niet mee eens. Toen Piastri in de zomer van 2022 ineens bekendmaakte helemaal niet voor Alpine uit te komen in 2023, vlak nadat de Franse renstal dit via de sociale media had aangekondigd, zorgde dat op zijn zachtst gezegd voor veel gefronste wenkbrauwen in de Formule 1-wereld.…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head