Welke coureurs staan in de rij voor het Haas-stoeltje van Mazepin?

De kogel is door de kerk: Nikita Mazepin zal in 2022 niet meer terugkeren naar de F1-grid. Vanwege spanningen rondom het Rusland-Oekraïneconflict achtte Haas een samenwerking met de Rus niet gewenst, wat betekent dat ze op zoek moeten naar een nieuwe coureur. Het is duidelijk dat de jonge talenten voor een F1-zitje in de rij staan, maar wie hebben de grootste kans om het stoeltje te veroveren? En waar zit Haas op te wachten? F1Maximaal.nl zet de potentiële vervangers op een rijtje. We doen dit van meest waarschijnlijk naar minst waarschijnlijk, al valt voor de eerste twee te beargumenteren dat…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head