Wheatley: 'Verstappen maakt het moeilijk om hem te controleren'

Jonathan Wheatley, de sportieve directeur van Red Bull Racing, denkt dat het logisch is dat Max Verstappen in 2021 de grenzen van de reglementen opzocht. Pioniers binnen een sport verleggen namelijk de grenzen van de sport die ze beoefenen, en Verstappen is daar geen uitzondering in. Ook laat de Red Bull-topman weten dat Ferrari volgens hem in het aankomende seizoen de grote verrassing zou kunnen zijn. Eerst richt hij zich echter even tot zijn eigen coureur. Bij de Jack Threlfall Show wordt gevraagd wat hij vindt van de manier waarop de Nederlander te werk ging. Hij reageert als volgt: "Als…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head