Wie is Williams' nieuwste Formule 1-aanwinst Logan Sargeant?

Met de groeiende invloed van de Amerikaanse markt op de Formule 1 was Logan Sargeant als nieuwe aanwinst van Williams geen enorme verrassing. Toch kan gesteld worden dat hij niet per se de coureur was met de grootste kans op het stoeltje. Waarom niet? En heeft hij de afgelopen jaren voldoende laten zien om het Formule 1-zitje te verdienen? F1Maximaal.nl laat je kennis maken met deze kersverse Formule 1-rookie, die in de juniorenklassen eigenlijk nooit opviel, tot 2022. Logan Hunter Sargeant, geboren op 31 december 2000 te Fort Lauderdale, debuteert in de Formule 1 op 22-jarige leeftijd. Daarmee is hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head