'Wil je het opnemen tegen Verstappen, dan moet je je beste coureur naar voren schuiven'

Ferrari moet Charles Leclernaar voren schuiven als nummer één-coureur. Dat is de mening van Damon Hill, die vindt dat de Monegask de beste optie is om je geld op te zetten om het Max Verstappen moeilijk te maken. Teamgenoot Carlos Sainz zou nog niet goed genoeg zijn om Ferrari te leiden. "Weet je wat het is, Lecleris gewoon de leider", opent de wereldkampioen van 1996 in de F1 Nation-podcast. "Carlos levert goed werk, maar hij heeft nog niet echt de bovenhand ten opzichte van Charles. In zekere zin lijkt hij een beetje op Sergio Pérez", verwijst Hill naar de teamgenoot…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head