Williams haalt Mercedes-kopstuk Vowles binnen als nieuwe F1-teambaas

James Vowles is vanaf het seizoen 2023 van de Formule 1 de nieuwe teambaas van Williams, zo maakt de Britse renstal vrijdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De Engelsman komt over van Mercedes en vervangt bij zijn nieuwe team de vertrokken Jost Capito. Capito verliet Williams vorige maand samen met technisch directeur François-Xavier Demaison. De reden voor het vertrek van beide heren is nog altijd onbekend, al beschikten Capito en Demaison wel over aflopende contracten. De zoektocht naar een vervanger voor laatstgenoemde gaat nog door, maar in de persoon van Vowles is de vervanger voor Capito al binnen. Hij begint…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head