Windsor kritisch over Vettel: 'Zou hem nooit in dezelfde klasse als Hamilton zetten'

Peter Windsor is van mening dat Sebastian Vettel niet in hetzelfde rijtje hoort als Lewis Hamilton en Fernando Alonso. De journalist denkt namelijk dat de voormalig coureur te afhankelijk is van zijn eigen rijstijl en daardoor moeilijk met verandering om kan gaan. Windsor zag immers dat Vettel het tijdens het 2014-seizoen, toen de Formule 1 nieuwe reglementen introduceerde, het heel moeilijk had en dat zijn dominantie in één klap voorbij was. In het begin maakte Vettel nog indruk op Windsor. De coureur had immers een specifieke rijstijl. "Ik dacht altijd dat Vettel een zeer snelle en goed uitgebalanceerde coureur was…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head