Windsor: 'Red Bull zit bijna aan de limiet van wat je kan doen binnen deze reglementen'

Peter Windsor denkt dat het nog geen uitgemaakte zaak is wie wereldkampioen wordt aankomend seizoen, maar de journalist denkt dat Max Verstappen de grootste kanshebber is. Desalniettemin kunnen Ferrari en Mercedes de grootste stappen zetten ten opzichte van Red Bull Racing. Windsor denkt namelijk dat Red Bull het plafond al bijna heeft bereikt. Als Ferrari en Mercedes daadwerkelijk een goede stap zetten, dan denkt Windsor dat Charles Leclereen goede kanshebber is voor de titel. Ferrari zal aankomend seizoen natuurlijk onder leiding staan van FrédériVasseur. De impact van de nieuwe teambaas wordt echter wel overschat, volgens Windsor. "Wat betreft de prestaties…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head