Windsor zag 'zeer moedige' Verstappen besluit nemen dat 'geen goed nieuws zal zijn'

Peter Windsor is onder de indruk van de mentaliteit van Max Verstappen, zo laat hij weten op zijn YouTube-kanaal. De coureur van Red Bull Racing wilde tijdens de vrije trainingen voor de Grand Prix van Frankrijk verbeteren op het gebied van kwalificatiesnelheid, terwijl zijn team waarschijnlijk op de race wilde focussen. Verstappen mag daarom rekenen op lovende woorden van Windsor, die zag hoe Carlos Sainz sneller was over één ronde dan de Nederlander: "Normaliter zou Red Bull dan zeggen dat ze zich op de race zouden gaan focussen. Ik vond het echter zeer moedig dat Max tegen zijn ingenieur zei…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head