Windsor ziet Red Bull worstelen met afstelling: 'Welke richting met deze auto?'

Peter Windsor zag dat Red Bull Racing en Ferrari wederom dicht bij elkaar zaten, maar dat Red Bull zoekende was naar de juiste afstelling om daadwerkelijk ook qua rondetijd in de buurt van de Italiaanse concurrent te komen. De Brit liet weten met belangstelling te hebben gekeken naar wat Adrian Newey en Red Bull bedacht hadden voor Melbourne. In zijn bespreking van de vrijdag in Melbourne op zijn eigen YouTube-kanaal vertelt de Brit met belangstelling te hebben gekeken naar Red Bull Racing. "Het was erg interessant om te zien hoe Adrian Newey en Red Bull Melbourne zouden benaderen. Het was…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head