Wist je dat | Hamilton dit seizoen voor het eerst sinds 2013 op snelheid buiten de punten eindigde

In ieder Formule 1-seizoen zijn er interessante statistieken en dat is in 2022 niet anders. In de rubriek "Wist je Dat" licht F1Maximaal een aantal van deze statistieken uit. Ditmaal staat Lewis Hamilton centraal, die voor het eerst sinds 2013 puur op snelheid buiten de punten finishte. De Brit kende een moeilijk seizoen met Mercedes, en dat blijkt dus uit het feit dat hij tijdens de Grand Prix van Imola dit seizoen de snelheid niet had om een punt te scoren. Al vroeg in het seizoen werd duidelijk dat Mercedes niet de snelheid had die het in de voorgaande jaren…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head