Wist je dat | Verstappen vaker op de zevende positie eindigde dan op P2 of P3

In ieder Formule 1-seizoen zijn er interessante statistieken en dat is in 2022 niet anders. In de rubriek "Wist je Dat" licht F1Maximaal een aantal van deze statistieken uit. Ditmaal staat het uitermate dominante seizoen van Max Verstappen in de spotlights. Ondanks dat de coureur van Red Bull Racing zeventien keer op het podium stond tijdens het afgelopen jaar, stond hij vaker op de zevende plek dan dat hij tweede of derde finishte. Wanneer men terugblikt op het seizoen van Verstappen klinkt het misschien gek om te zeggen dat hij gezamenlijk slechts twee keer op de tweede of derde plek…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head