Wolff: 'Elke seconde die ik besteed aan praten over Horner is tijdverspilling'

Toto Wolff gelooft dat hij in het hoofd van Christian Horner zit, zo laat de teambaas van Mercedes weten in een interview met The Times. De Oostenrijkse topman is ervan overtuigd dat het tijdverspilling is om over de teambaas van Red Bull Racing, die geobsedeerd zou zijn met Wolff, te hebben. Het seizoen moet nog beginnen, maar de woordenwisselingen tussen Wolff en Horner lijken alvast te zijn begonnen. De eerste klap komt uit de hoek van de Mercedes-baas, die in het interview gevraagd wordt naar Horner. "Ik zit in zijn hoofd, alsof ik er woon zonder huur te betalen. Deze…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head