Wolff en Mercedes zien potentie in W13, maar 'in Jeddah wacht ons wéér een steile leercurve'

Mercedes-teambaas Toto Wolff kan, gezien de omstandigheden, tevreden terugkijken op de Grand Prix van Bahrein. De Mercedes W13 lijkt het derde snelste team te zijn op dit moment, dus P3 en P4 is dan zo slecht nog niet. Maar het zou Mercedes niet zijn als er niet keihard gewerkt wordt aan een snellere auto, en dat doen ze dan ook. Volgens zowel de teambaas als coureur George Russell valt er een hoop te verbeteren. "Het nieuwe Formule 1-seizoen is begonnen en de race kende een aantal mooie verhalen door het hele veld. Ferrari pakte een één-twee-finish met een zeer sterke…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head