Wolff: 'Ik ben verantwoordelijk als CEO en wij als team hebben het bij het verkeerde eind'

De teambaas van Mercedes, Toto Wolff, benoemt dat Mercedes zeker weer kan terugkomen. Na acht jaren van dominantie had het Duitse team het in 2022 lastiger met de nieuwe reglementen. Naarmate het jaar vorderde was er echter wel verbetering zichtbaar en Mercedes zal volgens de 51-jarige dan ook weer terug aan de top komen. Wolff benadrukt dat Mercedes in 2023 zeker weer mee zal strijden. "Schrijf ons niet af. In dit leven stop je nooit met alles te geven", begint de Oostenrijker tegenover The Times. Afgelopen seizoen sloeg het team de plank mis. "Het is geen mythe. We hebben een…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head