Wolff legt uit waarom Mercedes protest tegen wereldtitel Verstappen liet vallen

Toto Wolff heeft toegelicht waarom Mercedes de uitkomst van de seizoensfinale in Abu Dhabi niet aangevochten heeft. De Duitse renstal was van mening dat een protest niet goed zou zijn voor de sport. Ook geeft hij aan dat wat er in Abu Dhabi gebeurd is Mercedes als team sterker heeft gemaakt. Lukt het ze dit jaar om terug te komen en die coureurstitel te winnen dan zal de overwinning meer voldoening geven dan voorheen. Bij The Sunday Times wordt de Mercedes-teambaas gevraagd of zijn team erop stond dat Michael Masi ontslagen zou worden. Het waren immers de keuzes van de…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head