Wolff neemt afscheid van Mercedes-topman Vowles: 'Verheugd dat hij deze stap zet'

Toto Wolff vindt het uiteraard jammer om te zien dat James Vowles vertrekt, maar weet ook dat de Engelsman alles in huis heeft om te slagen als teambaas van Williams. Dat vertelt de teambaas van Mercedes vrijdagmiddag in een persbericht na de aankondiging dat Vowles Jost Capito gaat opvolgen in Grove. Vowles was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de strategie van Mercedes, maar zal vanaf 20 februari zelf aan het roer staan van een Formule 1-team. Wolff, met wie de 43-jarige Brit een meer dan succesvolle samenwerking kende, wenst hem het allerbeste toe. "James was een zeer gewaardeerd lid van…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head