Wolff nog altijd vol ongeloof over Abu Dhabi: 'Onbegrijpelijk hoe dat tot stand kwam'

Toto Wolff geeft toe dat de Grand Prix van Abu Dhabi van 2021 hem nog steeds bezighoudt, al gaat het nu meer om ongeloof dan om boosheid. Wel zegt de teambaas van Mercedes dat het verder is afgesloten, al blijft het toch wel een dingetje voor de Oostenrijker, ruim een jaar na dato. "Het was lastig na Abu Dhabi", vertelt Wolff in een interview met The Times. "Ik heb altijd van het principe gehouden dat de stopwatch nooit liegt. Het team dat wint, verdient het om kampioen te worden." Dat gebeurde niet, omdat Max Verstappen Lewis Hamilton in de laatste…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head