Wolff over contractverlenging Hamilton: 'Kwestie van een paar uur'

De contractverlenging van Lewis Hamilton bij Mercedes is een kwestie van een paar uur zitten, zo legt teambaas Toto Wolff uit aan de Nederlandse tak van Motorsport.com. Haast achter een verlengde overeenkomst is er niet, maar wanneer de gesprekken plaatsvinden, kan het wel snel afgerond zijn. Wolff benadrukt dat Hamilton en Mercedes nog een seizoen te gaan hebben om tot een hernieuwde overeenkomst te komen, waarmee haast achter de verlenging uitgesloten lijkt. Een handtekening is echter wel een kwestie van tijd. "In de laatste tien jaar is onze relatie enorm gegroeid. We zitten nu zo op een lijn. Zodra hij…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head