Wolff verzekert onafhankelijkheid Williams: 'Hij zou me zeggen op te rotten'

Met de aanstelling van James Vowles gaan er links en rechts geluiden op dat Mercedes nu een nog grotere vinger in de pap krijgt bij Williams, maar Toto Wolff ontkent dat zijn renstal iets te zeggen heeft in het beleid van de Britten. De Oostenrijker laat weten dat de nieuw aangestelde teambaas zijn keuzes zal maken op basis van wat nodig is van Williams, en daarbij geen rekening houdt met Mercedes. Wolff is er bovendien van overtuigd dat Vowles hem direct weg zou sturen bij een dergelijke vraag. Wolff ziet in gesprek met Racer een trend ontstaan wanneer hij kijkt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head