Wolff was bijna niet langer dan drie jaar bij Mercedes gebleven: 'Dat was afgesproken'

Toto Wolff had eigenlijk niet langer dan drie jaar bij Mercedes moeten blijven, zo vertelt de teambaas in een interview met The Times. De Oostenrijker had een contract voor drie jaar getekend toen hij in 2013 het stokje overnam van Ross Brawn bij de Zilverpijlen. Wolff had het echter zo naar zijn zin, dat hij voor een langer verblijf bij het Duitse topteam ging. Maar dat was in 2013 niet het oorspronkelijke plan. "Toen ik in 2013 bij Mercedes begon, was het een project. Het was duidelijk dat ik een contract voor drie jaar tekende. Ik was teambaas en 30…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head