Wolff wil gesprekken over verbod op politieke statements: 'Het zal uiteindelijk niet zo streng zijn'

Toto Wolff verwacht dat de nieuwe regel rondom politieke statements uiteindelijk niet zo streng zal zijn. In december maakte de FIA bekend dat coureurs niet zonder toestemming een statement mogen maken en dat leverde enige kritiek op. Coureurs als Lewis Hamilton en Sebastian Vettel spraken zich in eerdere jaren namelijk vaak uit over onderwerpen als diversiteit. Vanaf komend seizoen hebben zij voor bijvoorbeeld het dragen van een bepaald shirt toestemming nodig. Er ontstond kritiek op de nieuwe regel, omdat deze het recht van coureurs op vrijheid van meningsuiting zou belemmeren. Wolff hoopt op opheldering over de regel voordat het nieuwe…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head