Wolff wil snelle oplossing voor porpoising: 'Anders moeten we een nieuw idee verzinnen'

Toto Wolff stelt dat alles op alles wordt gezet om het probleem met porpoising zo snel mogelijk op te lossen. Het fenomeen zorgde dit weekend voor veel moeilijkheden bij Mercedes. De coureurs moesten immers van hun gas af gaan om ervoor te zorgen dat het stuiteren de auto niet zou beschadigen. De Oostenrijkse teambaas verwacht dat het team de problemen te boven kan komen. "Ik weet dat de wetenschap die we nu gebruiken ervoor kan zorgen dat we kunnen rijden met een nog lagere rijhoogte", stelt Wolff bij Motorsport.com. "Aan de onderzijde van de auto zit alle aerodynamica en als…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head