Wolff zag Red Bull, Ferrari en Mercedes in eigen klasse vechten vóór budgetplafond

Toto Wolff is nog altijd zeer te spreken over de invoering van het budgetplafond in de Formule 1. De teambaas van Mercedes denkt dat de kostenbesparende maatregel, die sinds 2021 van kracht is, de teams tegen zichzelf heeft beschermd. Wolff spreekt dan ook vol lof over F1"s voormalig uitvoerend voorzitter Chase Carey. Mede dankzij zijn visie zou het plafond ingevoerd zijn. "De belangrijkste verandering was het budgetplafond dat door Carey was ingevoerd om ons tegen onszelf te beschermen", vertelt de Mercedes-baas aan The Times. "De situatie ervoor was dat Red Bull Racing, Ferrari en Mercedes in hun eigen klasse vochten…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head