Wolff zag Vowles goede structuur bouwen: 'Daardoor niet meteen een gat in te vullen'

Mercedes kan het vertrek van James Vowles naar Williams intern opvangen, zo stelt Toto Wolff. De Oostenrijker laat weten dat de vertrokken strateeg een dusdanige structuur heeft neergezet dat zijn vertrek niet direct grote problemen zal opleveren. De Brit was de laatste jaren sowieso al meer in een management rol actief, en de daadwerkelijke strategie werd uitgewerkt door anderen. Vooral de teambaas zelf zal het vertrek van Vowles gaan merken, zo denkt hij. Het vertrek van Vowles zal zeker te merken zijn binnen Mercedes, maar Wolff denkt niet dat er ineens een gat zal ontstaan nu de Brit vertrokken is,…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head