Zes F1-teams, waaronder Red Bull en Ferrari, rebelleren tegen porpoising-ingreep FIA

Zes Formule 1-teams hebben zich in de afgelopen weken verzet tegen de porpoising-ingreep die de FIA wil doen. Dit heeft Autosport tijdens het Grand Prix-weekend in Frankrijk vernomen. Eerder liet Helmut Marko al weten dat de wijzigingen van het motorsportorgaan er nog niet definitief doorheen zijn, en nu blijkt dat Red Bull Racing op steun kan rekenen van vijf andere teams. De FIA wil uit veiligheidsoverwegingen vanaf de Grand Prix van België de mate van stuiteren meten van de Formule 1-teams aan de hand van een zelf opgestelde maat. Daarnaast wilde de FIA de randen van de vloer 25 millimeter…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head