Zhou sprakeloos na stoeltje bij Alfa Romeo: 'Ik kon voor twintig minuten niet praten'

Guanyu Zhou heeft komend seizoen een stoeltje bij Alfa Romeo en gaat daarmee zijn debuut maken in de Formule 1. De 22-jarige Chinees vertelt dat hij sprakeloos was nadat hij erachter kwam dat hij de eerste Chinese Formule 1-coureur uit de geschiedenis is. "Toen mijn manager me belde om me te vertellen dat ik een Formule 1-coureur zou zijn, was het erg emotioneel. Ik kon voor twintig minuten lang niet praten", vertelt Zhou aan het Spaanse AS. "De Formule 1 was mijn droom, het is altijd mijn doel geweest. Daarom ben ik ook zo snel van huis vertrokken." De Alfa…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head