Zitten alle Formule 1-teams in 2022 aan het budgetplafond?

De Formule 1-teams moeten in 2022 voor het eerst een bolide ontwikkelen met een beperkt budget. In 2021 was er al sprake van het budgetplafond, maar de ontwikkeling van de bolide werd toen vooral in 2020 gedaan. Het aankomende seizoen zal dus blijken welke renstallen er het meest efficiënt te werk gaan, dit zijn immers de teams die de grootste stap zullen zetten. Maar zitten alle teams aan het budgetplafond? En waar ligt de grens dan wat betreft de grootte van de teams? Een recent interview met FrederiVasseur biedt inzicht in dit vraagstuk. Voor de topteams is het duidelijk: 2022…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head