Alonso geniet van rit in Supercar: ‘Zit tussen NASCAR en GT3 in’

Fernando Alonso heeft genoten van zijn rit in de bekende Australische Supercar op het circuit in Melbourne. De Spanjaard vergelijkt de auto met de NASCAR en GT3’s en vindt ze fijn om te besturen, maar of er een fulltime carrière in zit? “Zeg nooit nooit.” Donderdag verruilden Fernando Alonso en Sergio Pérez hun Formule 1-bolides voor de bekende Australische Supercars. Alonso leende de auto van de jarige Thomas Randle om wat ronden over het circuit in Melbourne te scheuren. “Het zit tussen een GT3 en de NASCAR in”, vergelijkt hij de ervaring in de Supercar. “Het is zwaarder en zachter…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head