Alpine presenteert opvallend blauwe-roze A522

Als negende en voorlaatste team heeft Alpine in Parijs het doek getrokken van de Alpine A522, de auto waarmee Fernando Alonso en Esteban Ocon komend seizoen in de Formule 1 actief zullen zijn. Eerder deze maand werd al bekendgemaakt dat de Franse renstal dit jaar het Oostenrijkse waterbedrijf BWT als naamsponsor heeft. Dat bedrijf was in het verleden actief als titelsponsor van Racing Point en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor de destijds compleet roze geverfde wagens van dat team. Fans waren er niet gerust op dat die roze kleur ook bij Alpine terug zou keren, maar ze kunnen deels gerust…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head