Alpine staat open voor uitlenen Piastri, maar wel onder één voorwaarde

Alpine staat er voor open om reservecoureur Oscar Piastri, als het echt nodig is, uit te lenen aan een ander team om hem zo aan een fulltime-zitje te helpen. Maar dat is dan onder één voorwaarde: Alpine wil bij zo’n deal uitzicht hebben op een terugkeer van de gewilde Australische coureur. Piastri reed zich de afgelopen jaren in de schijnwerpers door drie jaar op rij kampioen te worden, met het Formule 2-kampioenschap als hoogtepunt. Veel leverde hem dat de coureur uit Melbourne echter niet op: Piastri zag alle zitjes in de Formule 1 aan zich voorbijgaan en staat dit jaar…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head