Aston Martin-teambaas: ‘Moeten de fouten van bijvoorbeeld BMW vermijden’

Aston Martin-teambaas Mike Krack vindt het goed dat het Britse team aan langetermijnplanning doet, maar waarschuwt ervoor de corporate-fouten uit het verleden van andere automakers te vermijden. Krack maakt daarbij de vergelijking met een van zijn vorige werkgevers, BMW Sauber. Als Sauber vocht dat team in zekere zin boven haar macht en ontsteeg de verwachtingen. Toen BMW het team overnam, kwam er meer slagkracht, al zaten daar ook haken en ogen aan. “Ik zie wel een overeenkomst met de situatie bij Sauber”, zegt Krack, met Aston Martin dat aanvankelijk natuurlijk Racing Point was, alvorens eigenaar Lawrence Stroll de Britse sportwagenfabrikant…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head