Bottas: ‘Alles is mogelijk met de nieuwe regels’

Zeges zullen er nog niet meteen in zitten bij Alfa Romeo, maar Valtteri Bottas ziet wel kansen met de nieuwe regels. Het mooie van die nieuwe regels, stelt de Fin, is dat ‘alles mogelijk is’. Bottas zal dit jaar plaatsnemen in de Alfa Romeo nadat hij vijf jaar voor Mercedes reed. De Fin zal, samen met teamgenoot Guanyu Zhou, het team naar voren willen helpen nadat het de afgelopen jaren vooral tussen middenveld en achterhoede schommelde. Met de nieuwe technische regels, die het racen zouden moeten verbeteren, zou Alfa Romeo wel eens kunnen verrassen, denkt Bottas. Lees ook: Bottas speelt…

Loading

Klik hier om direct door te gaan

Via F1Head blijf je altijd op de hoogte van de 🏆 F1 stand in het coureurs en constructeurs kampioenschap. Ook mis je met onze 📅 F1 kalender geen enkele Formule 1 sessie. Toch gemist? Bekijk dan onze 🎥 F1 samenvattingen!

Volg je F1Head al op Twitter?

Download nu de F1Head Android App! Met deze app heb je het laatste nieuws, WK standen en statistieken altijd binnen handbereik! Download de App via Google Play zodat je niets hoeft te missen van het allerlaatste Formule 1 nieuws.
Casino Scout Nederland
F1Head